Sony BDV-N9200 Ev Sinema Sistemi


Toptan Sony BDV-N9200 Ev Sinema Sistemi fiyat teklinizi bizden alabilirsiniz.

Satın almak veya indirimli ön sipariş vermek için:
Bizimle info@fiyatimbu.com adresinden veya 0 (212) 266 57 65 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Evinizde bambaşka bir ses deneyimi yaşayın

Yüksek Çözünürlüklü Ses Özellikli 5.1 Kanal Ev Sineması Sistemi
BDV-N9200W ile sinema keyfini odanıza taşıyın. 4K görüntü yükseltme ve geçiş sayesinde en sevdiğiniz filmlerin tadını gerçekçi ayrıntılarla çıkarın. Yüksek Çözünürlüklü Ses sayesinde, müziğiniz orijinal kayda yaklaşırken, 5.1 kanal surround ses ve manyetik sıvı hoparlörlerle patlamalardan fısıltılara, her şey hayat bulur.

Yüksek Çözünürlüklü Ses nasıl çalışır?

Kayıt stüdyosundaymış gibi dinleyin

Yüksek Çözünürlüklü Ses, analog sesi CD'lerden daha yüksek ve hassas bir oranda dijitale dönüştürür. 24 bit/96 Hz'den yüksek oranda ses örnekleyen Yüksek Çözünürlüklü Ses, daha fazla ayrıntı ve nüans yakalayarak gerçekçi bir müzik deneyimi yaşatır.

Müzik koleksiyonunuzun kalitesini yükseltin

Dijital Ses Geliştirme Motoru (DSEE), sıkıştırılmış dosyaları (MP3, ACC ve WMA) CD kalitesine yükseltir. DSEE, sıkıştırmada kaybolan sesi geri kazandırarak dijital müziğin orijinale yakın kalitede zengin, doğal bir sese sahip olmasını sağlar.

Her notayı duyun

Geleneksel amplifikatörlerde, dijital - analog dönüştürme işlemi uygulanır. Sony marka S-Master HX ise %100 dijitaldir. DSP, dosyayı analiz eder, S-Master HX amplifikatör, sinyali analog dalgaya dönüştürür. Sinyal, hassas ses için LPF'den geçer.

Duyulamayan ses kalmayacak

5 hoparlör, 1 subwoofer. WD Süper Tweeter'lar ve Yüksek Çözünürlüklü Ses.

Filmler hiç olmadığı kadar iyi görünür

Full HD 3D ve 3D görüntü yükseltme
3D Blu-ray Disc™ filmleri Full HD izleyin. Diskinizi HDMI ile 3D destekleyen bir HDTV'ye bağlayın. Blu-ray Disc™ oynatıcı, DVD'leri de oynatır ve 2D filmleri simüle edilmiş 3D görüntülere yükselterek görüntülere derinlik ve ayrıntı ekler.


Benzer Ürünler