Yeni ev kuranlara küçük eşya ve tasarım önerileri

Yazar: Caner ,
Haziran 17, 2016

Yeni ev kuranlara küçük eşya ve tasarım önerileri

Yeni evlenen çiftler ya da evini sıfırdan yenileyenler, herkes için küçük ev eşyaları ve tasarım önerileri ile siz de evinizde her mevsim içinizi açacak ve keyifli bir yaşama alanı sunacak dekorasyonlar oluşturun.

Evinizde son teknolojiye yer açın

Kullanımınıza ve zevkinize uygun teknolojik ev eşyaları almak artık sandığınız kadar zor değil birçok seçenek arasından bütçenize uygun olanı seçebilir, Lcd tv kampanyalarından, beyaz eşya paketlerine, küçük mutfak gereçlerinden, oyun konsollarına birçok teknolojik ürünü, ödeme kolaylıkları ve indirimler ile edinerek evinizi daha keyifli hale getirin. Hatta evinizde nasıl değerlendirmeniz gerektiği konusunda karar veremediğiniz bir köşeniz ya da odanız var ise bunu küçük bir kanepe ve çeşitli teknolojik ürünler ile eğlence alanına dönüştürebilirsiniz, aileniz için mini sinema salonu ya da oyun köşesi yaratabilirsiniz.

Hem kullanışlı hem yeni tasarımlarla hayalinizdeki evi oluşturun

Evinizi kurarken ilk başta önemsiz gördüğünüz küçük eşyalar ilerleyen zamanlarda hayatınızı oldukça kolaylaştıracaktır. Bu nedenle mutfak ve banyonuzda küçük ev eşyaları için yer açın. Eğer tezgâhlarınız ya da banyo dolaplarınız bunun için yetersiz ise dekorasyonunuzu kurtaracak çözümün raf olduğunu unutmayın. Mutfak raflarınızı çiçekler ya da bakliyat ve baharat kavanozları ile süsleyin ya da mutfak konseptine uygun desenlerde çıkartmalar ile çevreleyin. Banyo raflarınızı ise aynanızın arkasına bir dolap kapağı ile saklayabilir ya da kapı arkası köşesi gibi ölü kullanım alanlarına hayat vererek yer tasarrufu yapabilirsiniz. Eğer banyonuzda duş kabini yoksa bunun yerine renkli perdeler ile tasarruf edebilir ve banyonuzda daha ferah bir görünüm oluşturabilirsiniz. Mutfak dolaplarınızın yetersiz olduğunu düşünüyorsanız tel dolapları tercih edin. Ahşap gövde olduğu için mutfağınızda nostaljik bir hava yaratacak tel dolapları yere koymaktansa duvara monte ederek masalara yer açın.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha