Yazın canlılığını evinize taşımak için öneriler

Yazar: Caner ,
Haziran 15, 2016
Yazın canlılığını evinize taşımak için öneriler

Yazın canlılığını evinize taşımak için öneriler

Yazın geldiği bu sıcak ve renkli günlerde küçük ve basit tasarım detaylarından yeni mobilya modellerine kadar birçok şekilde ve kendi bütçenize uygun olarak siz de yaz canlılığında ev tasarımları yapabilir, yaşam alanlarınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Küçük eşyalarınıza yeniden hayat verin

Küçük ev eşyaları ve dekor malzemeleri evde önemsiz detaylar gibi düşünülebilir ancak yan yana gelen renkli detaylar evinize baştan aşağı farklı bir hava katacaktır. Eski abajurunuzu renkli iplerle sarıp üzerine boncuk ya da düğmeler yapıştırabilir, böylece aydınlatmada renkli görünümler sağlayabilirsiniz. Ayrıca size loş aydınlatmada renkli mumlar ya da mumluklar da yardımcı olacaktır. Renkli bardaklarınızı kendiniz de mumluklara çevirebilir ya da kokulu rengarenk mumlar ile yaz havasını yakalayabilirsiniz. Evinizde çiçekler kullanmak da yaz havasını daha yakından hissettirecektir. Çiçeklerinizi tavana saksısından zincir ya da kalın iplerle asarak hem doğal bir görüntü sağlayın hem alandan tasarruf edin. Mutfaklarınızdaki rafları cesursa renkli eşyalarınızı sergilemek için kullanın. Taktığınız tezgâh üstü rafları renkli kupalarınızı ya da renkli plastik yemek kaşığı, spatula gibi malzemeleri asmak için kullanın.

Büyük tasarımlar için büyük bütçelere gerek yok

Adının beyaz eşya olmasına aldanmayın ve yaratıcı tasarımlardan destek alın. Beyaz eşya kampanyaları ile bütçenize uygun kırmızıdan yeşile birçok renk seçeneği olan çamaşır ve bulaşık makineleri ya da buzdolapları ile banyonuzda ve mutfağınızda da renkli eşyalar tercih edin. Eğer mobilyalarınızın düz ve koyu renklerde olmasından şikayetçi iseniz renkli kırlentler ya da renkli örtüler bu havayı oldukça değiştirecektir. Örtü ve kırlentlerde pembe, kırmızı, mor gibi canlı ve parlak renkler seçmeye özen gösterin ve zıtlıklarında cesur olun. Karmaşık olabileceğini düşündüğünüz renkler aslında canlılık katacaktır.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha