Tüm aile için keyifli ev dekorasyonları önerileri

Yazar: Caner ,
Temmuz 22, 2016
Tüm aile için keyifli ev dekorasyonları önerileri

Tüm aile için keyifli ev dekorasyonları önerileri

Evinizin kullanışlılığı kadar içerisinde ne kadar keyifli vakit geçirdiğiniz de önemlidir. Bu nedenle evinizin hem kendi hobi ve özel zamanlarınız için hem de çocuklarınız için yeterli özelliklere sahip bir dekorasyona sahip olmasını sağlamalısınız. Küçük dekorasyon önerileri ile tüm aile evinizi keyifli bir aktivite alanı olarak kullanıp birlikte vakit geçirebilirsiniz.

Kendi hobilerinize yer açın

Eğer evinizde kullanmadığınız ve nasıl değerlendireceğiniz konusunda kafanızın karışık olduğu bir oda mevcut ise bu odayı kendi hobileriniz için aktif hale getirebilirsiniz. Ancak eğer tamamen size ait bir odaya sahip değilseniz, bunun için küçük köşelerin bile kullanılabileceğini unutmayın. Örneğin yatak odanızın bir köşesine yerleştireceğiniz bir koşu bandı sizin için spor zamanlarını dışarı çıkmaya gerek kalmadan değerlendirebileceğiniz mini bir spor salonu ya da dikiş makinesi koyduğunuz bir köşe dikiş atölyesi anlamına gelebilir.
Kitaplıklarınızın önüne ya da köşesini küçük bir kanepe ya da rahat bir sandalye yerleştirerek de okuma köşesi oluşturabilir, tüm aile boş zamanlarınızı faydalı bir şekilde bu alanda değerlendirebilirsiniz. Yalnızca kitap köşenizin iyi bir aydınlatmaya sahip olması gerektiğini unutmayın ve pencereyi arkanıza alarak ışıktan tam faydalanın.

Çocuklarınız ve aileniz ile ortak bir yaşam alanı yaratın

Çocuklarınızın kendine ait bir oyun odası olabilir ancak tüm aile vakit geçirmek için herkesin katılabileceği ev içi aktiviteler üreterek tüm aile birlikte daha çok eğelenebilirsiniz. Örneğin bir ev sinema sistemi ve birkaç renkli puf ile evinizi basitçe rahat bir sinema salonuna dönüştürebilirsiniz.
Ayrıca çocuklarınızın boyuna uygun küçük bir sehpayı renkli boyalarla boyayıp kendi masanızın yanına yerleştirerek aynı anda birlikte resim yapma gibi aktiviteler de yapabilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha