Sinema keyfi artık evinizde

Yazar: Caner ,
Kasım 09, 2016
Sinema keyfi artık evinizde

Sinema keyfi artık evinizde

Pek çok kişi, boş vakitlerini en güzel filmleri izleyerek geçirmek istemektedir. Elbette ki filmden adeta bir sinema keyfi alabilmek için, bazı sistemler kullanmak gerekiyor. En önemlisi de kullanılan ses sistemi ve televizyon öyle değil mi? Bu aslında bir televizyonda olabilir bir projeksiyonda. Seçim sizin. Fakat ses sistemi ne kadar iyi olur ve ne kadar iyi konumlandırılırsa, bir filmden alacağınız tat bir o kadar yükselecektir. 

Yeni sinema sistemleri

                Son teknoloji sinema sistemleri, genel olarak şu özellikleri taşırken, şu parçalara yer verilerek kullanıcıların ihtiyacı karşılanmaktadır. 

=         Full HD TV

=         Blu-ray oynatıcı

=         Ses kolonları

=         Tiz için diğer hoparlörler

=         Akıllı TV’ler için akıllı TV kumandası

=         3D teknolojisi

=         Harici HDD

=         Ev ağı için DLNA

Bu özellikler ile kurulan ev sinema sistemi, olduğundan daha iyi bir film keyfi yaşamanızda yardımcı olacaktır. Bahsettiğimiz Full HD TV, 3D özellikli ya da 4K görüntü kalitesine sahip olabilir. Genel olarak 3D filmler için kullanılan gözlüklerde, TV ile birlikte temin edilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Fakat ekstra olarak hoparlör ve kolonlar sonradan temin edilen sinema sistemi parçaları arasında yer alıyor.

Başlıca özellikler nelerdir?

                Sahip olacağınız ürüne göre değişiklik gösterse de, genel olarak başlıca özellikler arasında şunlar kendini göstermektedir.

=         Blu- ray 3D oynatıcı

=         Full HD Up-scalling

=         SMART TV

=         Kişisel ses modu

=         AV Remote

Kişisel ses modu da genel olarak, gece saatlerinde diğer ev sakinlerinin rahatsız olmaması için kulaklık kullanılan bir sistem olarak bilinmektedir. Artık tüm bu teknik özelliklere sahip olan parçalara, sektörde öncü firmalar ve markalar tarafından ulaşarak, kampanyalar dahilinde ürünleri satın alabilirsiniz. Renk ve model seçimi amacınıza uygun olurken, ev dekoruna da uygun bir şekilde sizlere sunulabilecektir.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha