Sevdiklerinize daha çok zaman ayırın

Yazar: Caner ,
Haziran 13, 2016
Sevdiklerinize daha çok zaman ayırın

Sevdiklerinize daha çok zaman ayırın

Aileniz ve dostlarınız ile yazın verdiği canlılık ve uzun süren günlerden faydalanarak daha çok vakit geçirin. Onlarla keyifli film geceleri ya da oyun geceleri ile basit aktivitelere yaratın ya da minik kaçamaklar ile yolda unutulmaz anılar biriktirin. Denize gitmekten yaz sohbetlerine kadar birçok alternatifiniz olan bu güzel günlerde küçük aktiviteler ile sevdiklerinizle yapılabilecek aktivitelere daha fazlasını ekleyin.

Sıkıcı akşamları keyifli aktivitelere dönüştürün

Sevdikleriniz ve aileniz için uzun zamanlar ayıramayacak kadar yoğun çalışıyor olmanız onlarla eğlenerek dinlenemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. En iyi televizyon lar ile artık sinema keyfini evinize taşımak mümkün. Evinizde hazırladığınız atıştırmalıklar ile aile boyu televizyon ya da sinema keyfi yapabilirsiniz. Tabu gibi kutu oyunları ile her yaştan insanın eğlenerek öğrenmesi mümkün, çocuklarınızın da katılabileceği oyun geceleri ile tüm aile oyunlar oynayarak birlikte daha çok vakit geçirin. Daha sessiz akşamlar için kitap okuma geceleri düzenleyerek çocuklarınıza da kitap okuma alışkanlığı aşılayabilir, kendi gelişiminize de bir yandan vakit ayırabilirsiniz.

Doğanın sesine kulak verin veya kültür turları ile eğlenin

Tatil yaparak sevdiklerinizle vakit geçirmek için ideal zamanlar olan yaz aylarının yaklaştığını unutmayın. Tatiller için geniş boşlukları beklemeyin ve küçük kaçamaklar ile kendi tatilinizi kendiniz yaratın. Şehrin dışında bir gecelik kamplar ya da günübirlik orman yürüyüşleri ile hem bedeninizi yenileyin hem de çocuklarınıza doğayı keşfetmeleri için fırsat verin. Daha hareketli aktiviteler arıyorsanız hafta sonları ya da kısa izin günlerinizde yakınlarınızdaki tarihi alanlara ya da keyifli küçük kasabalara gidebilirsiniz. Böylece hem siz hem de sevdikleriniz daha çok tarihi bilgi edinebilir ya da farklı mekanlar ve alışveriş, eğlence mekanları keşfederek sıkılmadan dinlenebilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha