Renkli banyo tasarımları için ipuçları

Yazar: Caner ,
Temmuz 18, 2016
Renkli banyo tasarımları için ipuçları

Renkli banyo tasarımları için ipuçları

Evinizde girdiğiniz anda günün stresini atacağınız, duş keyfi ile rahatlayacağınız, çocuklarınızla keyifli anılar yaşayacağınız, evinizin temizlik merkezi haline getirdiğiniz banyolarınız, artık renkli ürünler sayesinde daha keyifli ve daha eğlenceli bir ortama dönüşüyor.

Renkli beyaz eşyalar

Beyaz eşyaların tasarımında çağ atlanıldığı bu zamanlarda, beyaz eşyaların yalnızca adı beyaz olarak kalıyor. Uzun zamandır gri ve siyah gibi renklerine de aşina olduğumuz beyaz eşyaların, banyomuzda kullandığımız türü olan çamaşır makinesi, yeşil, pembe, kırmızı, turuncu gibi renklere sahip ve düz mermer banyolara bile konulduğunda atmosferi baştan aşağı değiştiriyor. Renkli görünümünü üstüne koyacağınız farklı ve zıt renklerdeki dekorasyon malzemeleri ile süsleyerek daha da canlı bir görünüm kazanabilirsiniz. Özellikle romantik bir hava için kokulu mumlar, tütsülükler ya da bahar temasındaki bir banyo için çamaşır makinesinin üzerini hasır sepetler, deterjan kutucukları ya da çubuk kokuları koyduğunuz bir vazo ile taçlandırabilirsiniz.

Banyonuzda şık aksesuarlar

Tıpkı salonunuz ya da yatak odanız gibi banyonuzun da önemli bir yaşam alanı olduğunu unutmayın ve banyonuzda geçirdiğiniz vakti olabildiğince keyifli kılmak için kullanışlı aksesuarlardan yardım alın. Örneğin banyonuzda raflarınız ya da kapaksız bir dolap varsa şık görünüm için buradan başlayın. Renkli sabunlar, renkli havlular ve ambalajlarını kurdele ya da renkli krapon kağıtları ile süslediğiniz kozmetik ürünlerini raflarda ön plana çıkarın.
Havlular için ise bir diğer öneri için biraz el becerinizi kullanmanız gerekebilir. Artan tuvalet kağıdı rulolarını sulu boyalar ile rengarenk boyayıp yüzük biçiminde kesin ve lavabonuzun yanına sarmal şeklinde katladığınız havluları bu rulolara geçirip yerleştirin. Böylece misafirleriniz için temiz havlu ayarlamakla zaman kaybetmeyin ve hoş bir görünüm elde edin.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha