Mutfağınızda yeni tasarımlar için öneriler

Yazar: Caner ,
Haziran 10, 2016
Mutfağınızda yeni tasarımlar için öneriler

Mutfağınızda yeni tasarımlar için öneriler

Mutfağınız hem aileniz ve misafirleriniz için farklı tatlar hazırladığınız bir mekân hem de evin en sıcak kısmıdır. Evinizin en önemli yerlerinden olan mutfağınızın ise hem size keyif verecek bir tasarımda olması hem de kullanışlı olup size yer ve zamandan tasarruf sağlaması önemlidir. Mutfak için tasarım önerileri ile mutfağınızı sadece yemek pişirilen bir köşe olmaktan çıkarıp bir keyif alanına dönüştürün.

Sevdiklerinize keyifle hazırladığınız lezzetler sunun

Misafirlerimizle sohbetlerimize en çok eşlik eden lezzet Türk kahvesidir. Bu lezzeti daha pratik hale getirmek ve kıvamı için çaba sarf etmeyerek sevdiklerinize daha çok zaman ayırmak için Türk kahvesi makinesi modellerinden yardım alın. Farklı renk ve tasarımları olan mutfak gereçlerini tezgâhınızda toplamak size ayrıca zaman kazandıracaktır, bu nedenle kahve makinesi, mutfak robotu gibi küçük ev eşyalarını tezgâhınızın bir köşesinde toplayın. Yalnızca yemek yapmayın, keyifle yemek yapın ve bunun için canlı tasarımlar yaratın. Örneğin cam boyaları ile düz tabak ve bardaklarınızı renklendirin ya da perde ve halı gibi büyük parçaları renkli danteller dikerek süsleyin.

Yer tasarrufu ve rahat hareket önemlidir

Tezgâhınızın rahat hareket etmeniz için fazla dar olduğunu düşünüyorsanız, mutfak ortasında yer alan ekstra tezgâhlardan oluşan ada mutfak modellerinden yardım alın. Mutfağınızda sebzelik, poşetlik, ekmek kutusu gibi fazladan yer kaplayan eşyalar yerine küçük askılardan faydalanın. Mutfaklara uygun şekillerde bulabileceğiniz askıları yan yana asın ve renkli yün bohçaların içine poşetler geçirin, bu poşetleri de sebzeleriniz, bakliyatlarınız ya da ekmekleriniz için dilediğiniz gibi kullanın. Yemek kitaplarınızı mutfaklarınızdaki raflara dizerek hem çekmeceleri daha sık kullandığınız malzemeler için boşaltmış olun hem de retro bir görünüm sağlayın. Bu yemek kitaplarının yanına baharat kavanozları, renkli kupalar gibi eşyalar dizerek de yine dekoratif ve kullanışlı bir tasarım yakalayın.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha