Keyifli yaz sohbetleri için ipuçları

Yazar: Caner ,
Haziran 07, 2016
Keyifli yaz sohbetleri için ipuçları

Keyifli yaz sohbetleri için ipuçları

Keyif veren dekorasyon önerileri ve evinizin ya da bahçenizin tadını çıkartmanızı sağlayacak lezzet fikirleri ve keyifli evler için ipuçları ile sizi de dostlarınız ve ailenizle güzel yaz akşamları bekliyor. Hem düğün mevsimlerinin yaklaştığı, kız alma merasimlerinin çoğaldığı bahar günlerinde hem de ailenizle ya da arkadaşlarınızla balkon keyifleri yapıp sohbetlerinize sıcak Türk kahvesinin eşlik ettiği zamanlarda çeşitli Türk kahveleri ve diğer lezzetler ile sohbetleriniz daha da tatlansın. Türk kahveleriniz için kullanacağınız şimdi daha da teknolojik seçeneklerle de piyasaya sunulan Türk kahvesi makinesi ile kahvelerinizin lezzetini ve köpüklü olmasını garantiye alın, ayrıca zamandan tasarruf ederek sevdiklerinize daha çok zaman ayırın.

Kahveye sohbet, sohbete tatlı lezzetler yakışır

Kahvelerinizin yanında mutlaka küçük ikramlar ile misafirlerinizi şımartın. Bunun için önceden kare biçiminde kestiğiniz küçük tüllerin içine çikolatalar ya da lokumlar koyarak lezzet bohçaları hazırlayabilirsiniz. Aman dikkat, bohçalarınızı buzdolabında saklamayı unutmayın. Ayrıca şimdilerde kolaylıkla bulabileceğiniz silikon çikolata kalıplarına, koyu kıvamda hazırladığınız sıcak çikolatalardan birer kaşık döküp buzlukta yalnızca birkaç saat bekleterek kendi şekilli çikolatalarınızı hazırlayabilir hatta damak tadınıza göre bu çikolatalara Hindistan cevizi, badem, lokum, marshmallow gibi farklı tatlar da katabilirsiniz.

Sohbetlerinizin tadını açık havada çıkarın

Sohbetleriniz için zaten aylardır iç mekanlara ya da misafir odalarına kapalı kaldınız, artık sizin ve sevdikleriniz için balkonların ya da bahçelerin tadını çıkartma vakti geldi. Eğer almak istemiyorsanız evinizde bile kolayca kendiniz dikebileceğiniz kırlentler ve minderler ile bahçenizin ya da balkonunuzun bir yerinde oturma köşesi oluşturun, bu oturma köşesini çiçeklerle çevreleyebilir, önüne sehpa görevi görecek kilimler serebilir, hatta evinizde varsa küçük bir ses sistemi ile film geceleri düzenleyebilir ya da müzik dinleyerek sohbetinizi daha da keyiflendirebilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha