Kendiniz ve Aileniz İçin Kendinize Giysiler Tasarlayın

Yazar: Caner ,
Haziran 03, 2016
Kendiniz ve Aileniz İçin Kendinize Giysiler Tasarlayın

Kendiniz ve aileniz için evinizde giysiler tasarlayın

Son moda giysilerden ilham alarak ve evde kendi fikirlerinizi ortaya dökerek ve evde kendi giysilerini tasarlama ile hem tasarruf etmiş hem de kendi zevkinize en uygun giyim parçalarını oluşturmayı sağlayabilirsiniz. Bunun için büyük ve tamamen size odalara ya da atölyelere ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü ev ortamına uygun dizayn edilen portatif dikiş makinesi ile artık herkes için dikiş çocuk oyuncağı. Çocuklarınız ya da sizin giyim parçaları içerisinden ihtiyaçlarını belirleyin. Birçok dergi ve internet sitesi ne tarzda bir giysi oluşturmak istediğiniz konusunda size fikir vermeden oldukça kullanışlı olacaktır. Bluzlar, pantolonlar, etekler… Dilediğiniz parçanın dilediğiniz modelini kafanızda canlandırın ve buna uygun kumaşlar edinin. Sonrası dikiş makinesi kalmış.

Eskilerinize yeniden hayat verin

Eski parçalarınızı atmak ya da toz bezi yapmak fazlaca müsrif bir düşünce olabilir ya da o en sevdiğiniz bluzdan ayrılmak istemiyor olabilirsiniz. Bunun yerine eski parçalarınızı dikiş makinesi ile yeniden tasarlayın. Kolsuz bluzlarınıza renkli parçalar ekleyip uzun kollu tshirtlere ya da pantolonlarınızı, bacak kısmını boyuna kesip parçaları birbirine dikerek uzun eteklere dönüştürün.

Sadece giysilerinizi değil evinizi de süsleyin

Tshirt, pantolon gibi birçok gündelik giyim eşyasının yanında dikiş makinelerinizle kendinize abiye elbiseler bile yapabilirsiniz. Ancak dikiş makinelerinin tek marifeti giysilerle de kalmıyor. Evinizde kullandığınız birçok eşyanın dikişleri olduğunu ve dekorasyonda da dikiş makinesinde ürettikleriniz fark yaratabileceğinizi unutmayın. Patch- work işleri modasını hiç kaybetmeyen kolay tasarımlardır. Koltuk kılıfından, kırlentlere, ince battaniyelerden, minik kilimlere, perdelerden, Amerikan servislerine kadar birçok renkli tasarım oluşturabilirsiniz. Hatta yaratıcılığınıza güveniyorsanız kumaş abajur başlıkları bile dikmek mümkün. Dikiş makinesi ile biçim verdiğiniz abajurunuzu tutkallı suda bekleterek katılaştırın ve aydınlatmanızı bile kendiniz oluşturun.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha