Hem kendinizi hem evinizi yenilemek için yaratıcı fikirler

Yazar: Caner ,
Haziran 02, 2016
Hem kendinizi hem evinizi yenilemek için yaratıcı fikirler

Hem kendinizi hem evinizi yenilemek için yaratıcı fikirler

Yaz ayları hem bedeninizi hem de yaşam alanınızı yenilemek için enerji veren ve canlılığın ön planda olduğu renkli ve ideal zamanlardır. Hayatınıza biraz hareket, evinize de biraz renk katmak sandığınızdan daha da eğlenceli olacak ve çok olumlu değişimler yaratacaktır. Evinizi yenilemek için yaratıcı fikirler üretmek size başta masraflı ya da yorucu gelebilir ancak kampanyalar, indirimler ve biraz da emeğiniz ile ne kadar kolay ve eğlenceli olacağını siz de göreceksiniz.

Tüm evi değiştirmekten korkmayın

Evlenip yeni bir ev kurmuyor olsanız bile yepyeni bir ev ile hayatınızda değişiklikler yaratmak size de iyi gelecektir. Bunun için tam düğün sezonlarına denk geldiğimiz aylarda beyaz eşya kampanyaları ya da mobilya ve oturma takımı fırsatları ile yepyeni tasarımları evinize taşıyabilirsiniz. Eğer bütçeniz yeni beyaz eşya ya da mobilyalara yer açmaya yetmiyorsa daha ucuz modeller ile basit tasarımlar alın ve bunları kendi zevkinize göre siz renklendirin. Örneğin bütçenize uygun seçtiğiniz bir buzdolabını renkli sprey boyalarla boyayabilir, üzerine çocuklarınıza notlar yazabileceğiniz minik kara tahta ve tebeşir takımları asabilirsiniz. Ya da yine bütçenize uygun yenilediğiniz oturma takımlarınızı kendi diktiğiniz kırlentler ve patch-work örtülerle kaplayabilir, altına da süpermarket ya da manavlardan aldığınız paletleri boyayarak raf amaçlı kullanabileceğiniz, kumanda ve dergilerinizi daha derli toplu saklayabileceğiniz bölmeler yapabilirsiniz.

Evinizle bedeniniz de değişsin

Sadece küçük değişiklikler ile kendinizi daha dinç hissedin. Başucunuzda mutlaka su bulundurun ve suyunuza bir miktar sade soda karıştırın. Terlediğinizde attığınız minerallerin yerine gelmesine izin verin. Akşam yemeklerinden sonra küçük yürüyüşler yapmaya çalışın, eğer vaktiniz varsa sahilde veya parklardaki yürüyüşlerinize basit yoga hareketleri eşlik etsin. Haftada bir saat saçlarınızda zeytinyağı uygulayarak doğal maskeler yapın ve bunları yüzünüz için de çeşitlendirin.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha