Hanımlar Dikiş Makineleri İle Harikalar Yaratıyor!

Yazar: Caner ,
Ağustos 05, 2016
Hanımlar Dikiş Makineleri İle Harikalar Yaratıyor!

Hanımlar Dikiş Makineleri İle Harikalar Yaratıyor!

Hepimizin çocukken veyahut gençken söküğümüzü annemizin diktiği olmuştur. Dikiş nakış bir zanaattır. El emeğidir, uğraş ister. Annenize daha güzel ve daha profesyonel işler çıkarma fırsatı vermek ister misiniz? Son model dikiş makineleri ile desenler, yazılar, çizgiler, figürler kolay bir şekilde, programlı dikiş makinesi ile pratik ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor.

Ev Tipi ve Sanayi Tipi Dikiş Makineleri Modelleri

Öncelikle ev tipi dikiş makinelerini inceleyeceğiz. Elektronik piko, bilgisayarlı piko nakış, overlok ve reçme, döküm piko ve mekanik piko bu kategoriye dâhil edilmektedir. Her bir kategoride onlarca farklı model mevcuttur. Modellerin göze çarpan farklılıklarından bahsedecek olursak desen sayısını görüyoruz. 100 desenden 960 desene kadar makineler bulunmaktadır. Bunun haricinde bazı makineler 6 mm zigzag açma özelliğine sahip ürünler de bulunmaktadır. Bilgisayarlı ürünler daha üst düzey işler için kullanılmaktadır. Fiyatı elektronik pikoya nazaran yüksektir. Overlok ve reçme kategorisindeki makineler ile overlok yapılmaktadır. Fiyatları 1000 lira ila 1500 lira arasındadır. Döküm piko ve mekanik piko genellikle annelerimizin evde kullandığı, profesyonellik istemeyen makineleri içermektedir. Fiyatları 250 liradan başlamaktadır. Sanayi tipi dikiş makinelerine baktığımızda reçme, sanayi tipi overlok, kumaş kesim, düz dikiş ve zigzag/piko modellerini görüyoruz. Bu makinelerin tümü sanayide kullanılmak amacı ile üretilmiş, profesyoneller tarafından kullanılan makinelerdir. Fiyatları ev tipi dikiş makinelerine göre yüksektir.

Dikiş Makinelerinde En Uygun Fiyatlı Modeller

En ucuz model Singer 1306 Start modelidir. Ev hanımları için üretildiği, kabiliyetlerine baktığında anlaşılmaktadır. Fiyatı 246 Türk Lirasıdır. Tradition, Talent, Heavy Duty ve daha birçok farklı modeli mevcut olmakla beraber bu modellerde farkı yetenekler bulunmaktadır. Siz de Singer dikiş makinelerinden size uygun olanını alıp sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha