Full HD filmler için LED TV

Yazar: Caner ,
Kasım 03, 2016
Full HD filmler için LED TV

Full HD filmler için LED TV

Akıllı teknoloji ürünleri son günlerde en yenileri ile kullanıcıların karşısına çıkarılırken, elbette ki en iyi televizyon kapsamında yer alan pek çok marka ve model bulabilmek mümkündür. Peki, bir televizyon hangi durumlarda diğerlerinden bir adım daha önde olabilir biliyor musunuz? Teknik özellik ve modern tasarımı ile birlikte bu konuda görüş farklılığı olabilmesi mümkündür. Bazı kişiler, 3D görüntü kalitesi bana yetiyor, SMART TV kapsamında bulunan televizyonlar benim için en iyi modeller arasında yer alıyor diyebilirken, bazıları ise ULTRA HD, 4K görüntü kalitesi özelliklerini akıllı televizyonların teknik özellikleri arasında görmek istiyor. Peki, nasıl seçim yapılması gerekiyor?

Amacınıza uygun tercihler yapabilirsiniz

Bir televizyon, sadece HD görüntü kalitesi ile film izlemek için alınıyorsa, sadece USB girişi olan ve görüntü kalitesi, 4K, ULTRA HD olması yeterli olabilir. Fakat dönem dönem TV üzerinden internet bağlantısı kurmak istiyorsanız bu durumda SMART TV özelliği de taşıması gerekmektedir. Bunun yanı sıra her ne kadar bu TV modellerinin genel olarak hepsinde 3D özelliği bulunsa da, bazı kişiler 3D film izleme keyfini yaşamak istemeyebilir. Bu durumda da ekstra bir özellik bulunmasına gerek duymayanlar, büyük ekran ölçülerinde yer alan SMART TV’ler arasından 3D özelliği olmayan ürünlerden tercihlerini gerçekleştirilebilirler.

LCD TV

Akıllı televizyonlar çıkmadan önce, LED TV’lerden önce kullanılan LCD TV modelleri, halen günümüzde yerini koruyabilmektedir. Her ne kadar LED TV modelleri LCD TV modellerine göre daha düşük enerji tüketse de, yine de bu durumda farklı seçimler yapmak isteyenlerde olabilir. Teknik özellikleri açısından size ve amacınıza uygun modellere, bu ikili arasından göz atabilirsiniz. Film zevkini daha da yükseklere taşımak için, oval tasarımlı modeller de göz atmak isteyeceklerinizden.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha