Ev dekorasyonunuzu kendiniz tasarlayın

Yazar: Caner ,
Ekim 05, 2016
Ev dekorasyonunuzu kendiniz tasarlayın

Ev dekorasyonunuzu kendiniz tasarlayın

Evinizi yenilemek istiyorsunuz ama bunu başkalarının yapıp satmış olduğu mobilyalar ya da süs eşyaları ile yapmak istemiyorsanız size birkaç önerimiz olacak. Eğer mobilyalarınızı baştan aşağı kadar yenilemenin sizin için oldukça zor bir şey olacağını düşünüyorsanız bunun yerine eskilerinizi yenilemeye çalışın. Eskiden kalmış ve kullanılmayan kumaşlarınıza ya da dantellerinize ekleyeceğiniz kırlent ya da perdeleri dikiş makinesi ile üreterek hayat verin. Renkli polar battaniyeler gibi ya da oldukça ucuza temin edebileceğiniz, bulup kullanabileceğiniz kumaşlar ile örtüler oluşturarak inatçı lekeleri kapatmak veya yılların verdiği eskimişliğin göründüğü yerleri kapatabilir ve şık görünümler yaratabilirsiniz. Ayrıca koltuklarınızın kenarına monte edeceğiniz ahşap ya da plastikten oluşan gazetelikler ile kullanışlı ve sıradan olmayan bir görünüm kazanabilirsiniz. Veya kahve içmeyi seviyorsanız kanepelerinizin kenarlarında küçük bardak koymalı yerler tasarlayabilirsiniz.

Dekoratif evler

Evinizdeki büyük eşyaları değiştirmek yerine küçük ancak önemli olan detayları yenileyerek de farklı bir görünüm kazanabilir ve bütçenizi koruyabilirsiniz. Yalnızca birkaç boya yaparak ya da eskileri yenileme ile kendiniz bile farklılık katabileceğiniz eşyalarınız, evinizi baştan aşağı şık ve sıradanlıktan kurtulmuş bir görüntü gösterecektir.

Cesaretlenin

Öncelikle siz sıradanlıktan kurtulmak istiyor iseniz evinizdeki cam veyahut ahşap olan düz renkteki tüm dekoratif ürünleri toplayın ve böylece dilediğiniz gibi evinize uygun, canlı fakat zıt renklerde dilediğiniz gibi hepsini boyayın. Desenler konusunda eğer yetenekli iseniz cesur olmaktan kaçınmayın ve biraz cesaretlenin. Fakat kendinize güvenmiyor iseniz nokta nokta desenler ya da çizgili desenlerle bile vazo, saksı, küçük lambalarınız, raflarınız, abajur, sandık, kutu ya da sepet gibi küçük ama sık kullanılan malzemelerin oldukça farklı görünmesini sağlayacaktır. Böylece eviniz sizin tasarlamış olduğunuz eşyalar ile şık ve modern hale gelecektir.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha