En İyi Televizyon Hangisi?

Yazar: Caner ,
Ağustos 11, 2016
En İyi Televizyon Hangisi?

En İyi Televizyon Hangisi?

Günümüzde televizyon teknolojileri durmak bilmeksizin gelişmeye devam ediyor. Kaliteli bir görüntünün ihtiyaç olup olmadığı tartışılır fakat bugün öyle televizyonlar üretiliyor ki insan saatlerce vaktini televizyon başında geçiriyor. Peki bu gelişim ve değişim sonucunda televizyonlar ne hale geldiler?

Televizyon Teknolojilerindeki Gelişim ve Değişim

Bundan dört beş yıl önce LED televizyonlar ile tanıştık. Sonra görüntü kalitesi HD, Ultra HD, Mega HD olarak ilerledi. Kontrast ayarı ve dinamik dengesini geliştirdikten sonra ortaya mükemmel ürünler konmaya başlandı. Bugün gelinen noktadaki televizyonlar bizlere gösteriyor ki son beş yılda bir hayli yol kat edilmiş. Peki, en iyi televizyon hangisi diye bir soru sorulacak olunsa; cevap ne olurdu?

LG 98UB980V LED TV

LG firması gerek televizyon gerek telefon, teknoloji piyasasında zirveyi temsil ettiği söylenebilir. Televizyon kategorisinde ürettiği son model televizyonu tam tamına 8.3 milyon piksel bulunuyor. Görüntü 4K Ultra HD kalitesinde görülmektedir. Bunun yanında aynı kalitede 3D Cinema Screen tasarımı mevcuttur. Televizyonda yer alan diğer özelliklere göz atacak olursak; ultra ıps panel, LG webos smart TV deneyimi, rahat 3d gözlükler, titreşimsiz 3d, ultra Real Sound ve 4k hevc decoder sayılabilir. Bu mega özelliklere sahip muhteşem televizyonun fiyatına geçelim. Bu televizyon katma değer vergisi dâhil 73,499,00 Türk lirasına satılmaktadır.

SAMSUNG UE88JS9500 SUHD TV

Televizyon kategorisinde en iyi listesine ikinci sırada giren firma Samsung. Firmanın kendi mühendislerinin tasarladığı ve hayata geçirdiği SUHD TV teknoloji ile televizyon muhteşem bir seviyeye yükseliyor. Göze çarpan özelliklerine bakacak olursak; Nano kristal renkler, Peak Illumınator, Derinlik katan çerçeve, Kavisli ekran ve Precision Black Pro sayılabilir. Bu televizyon için Samsung’a 59,999,00 Türk lirası ödemeniz gerekiyor.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha