Elektrik Süpürgesi Seçimi

Yazar: Yunus ,
Eylül 05, 2015

Bu kez arama sonuçlarından yola çıkarak elektrik süpürgesi tavsiyesi arayanlar çok, öneriler az. Bugünkü konum elektrikli süpürgesi olsun.

Elektrik Süpürgesi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Elektrik süpürgesi seçiminde, halıların özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız. Birçok evde ince, kaydırmaz halılar tercih ediliyor. Kullanım kolaylığından dolayı, ayrıca yeni çıkan halıların çoğu, çok fazla ince olduğundan eskisi gibi kalın halılar çok fazla tercih edilmiyor. Eğer sizde evinizin çoğunda bu tarz ince halılar kullanıyorsanız çok yüksek emiş gücüne sahip elektrik süpürgesi almanıza gerek yok.
  • Çünkü zaten o emiş gücünü kullanamayacaksınız, reklamları yapılan süper güçlü süpürgeler tanıtımında 'çok güzel, çok harika' denilse de gerçekte öyle bir şeye ihtiyacımız var mı?

Toz Torbalı Mı Yoksa Torbasız Mı?

  • Torbasız süpürgeler artık çok yaygın olmakla birlikte, kullanımı da bir o kadar kolaylaştırılmıştır. İşin en iyi tarafı, temizlik bitip te makinanın boşaltma zamanının gelmesi. Biriken toz ve pisliği çıkarırken bir nevi toz banyosu gibi yapmış olursunuz.
  • Saç kılları, halıların yünleri ile genelde sıkışır ve çıkarmak için oldukça biraz zaman harcamış oluruz. Makinenin sürahisini bayağı bir çekmemiz gerekebilir. Bu yüzden genellikle toz torbasız elektrik süpürgesi satın alırken boşaltma kısmını es geçmeyin derim.

Bir Elektrik Süpürgesinden Beklentiler

  • Bir elektrik süpürgesi aslında bir saç kurutma makinasına benzeyebilir.
  • Her ikisi de aynı cihaz olup çalıştıklarından, ancak aralarındaki fark yalnızca saç kurutma rezistans yerine elektrikli süpürgede filtre bulunmasıdır.
  • Dolayısıyla elektrikli süpürgenin en önemli kısmıdır filtresi. Filtrenin ince toz zerreciklerini de yakalaması, hava ile beraber ortama geri vermemesi gerekir.
  • Ancak bir elektrikli süpürgenin kaliteli olmasını sağlayan asıl şey; Çekiş gücü ve filtrasyon başarısıdır. Yani, ince tozları dışarı salmamasıdır. Bir diğer önemli şey ise, malzeme ve marka kalitesidir.

Size Uygun En İyi Elektrikli Süpürgeler

ARNİCA_BORA

Başlığı gördüğümüz ilk anda aklımıza markanın müziği geldiyse eğer, yalnız değilsiniz demektir.

Arnica Bora'nın bu kadar reklamlar yapması boşuna olmamalı. Ülkemizde su filtresi süpürge algısını değiştirebilen Arnica Bora, oldukça küçük bir gövdeye sahiptir.

Uzun ömürlü vadeden su filtreli süpürge kullanmaktan üşenmeyecek olanlar için en iyi seçeneklerden birisidir.

FANTOM;

Klasiklerden vazgeçmem diyenlerimiz için toz torbalı alternatifimizdir. * Kırmızı rengi ve büyük tekerleklerinden oluşan, piyasadaki modern rakipleriyle yarışıyordur. Anti bakteriyel toz torbası bulunan bu modelin çok satanlar listesinden bir türlü inememesinin sebebi fiyatının biraz maliyetli olmasından kaynaklanır.

* Toz torbalı sistemden memnunsanız her temizlik sonrası elektrikli süpürgenizi temizlemek istemiyorsanız DC_4300 kodlu ürünü düşünebilirsiniz.

DYSON;

  • Bir mini süpürge çeşididir.
  • En önemli özelliği çekiş gücünün olması olduğunu söyleyebiliriz.
  • Bir mağazada DC30'u deneyip, ( bizim süpürge çok iyi çekiyor.) dediğiniz süpürgenin daha güçlü olduğunu fark ettiğinizde insanların neden bir şarjlı süpürgeye bu kadar ücret ödediklerini daha iyi anlayabiliyoruz.
Yeter ki en iyisi diye en pahalısını düşünmeyin, İhtiyacınız ne onu düşünün.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha