Dijital ekran dikişi makineleri

Yazar: Caner ,
Kasım 14, 2016
Dijital ekran dikişi makineleri

Dijital ekran dikişi makineleri

Dikiş ve nakış işlemleri, bayanların neredeyse tümünün ilgi alanı olurken, elbette ki kullanılacak makine de oldukça önemlidir. Her ne kadar eski ürünler, tek tip ve standart modeller olsa da, artık günümüzde son teknoloji dikiş makineleri, üreticiler sayesinde kullanıcılar ile buluşturulmuştur. Bunlar pek çok farklı teknolojik özelliğe sahip olurken, dijital ekran göstergeleri ile kullanımı daha kolay bir hale gelmiştir. Bayanların istekleri arasında olan bazı özellikler ise şöyledir diyebiliriz.

Onlarca farklı dikiş seçeneği

El işi dikiş modelleri tecrübeye bağlı olurken, artık günümüzde üretilen dikiş makinelerinde yer alan hafıza ile birlikte artık pek çok farklı dikişi otomatik olarak uygulama imkânı bulunmaktadır. Belirlenmiş ve hafızaya alınmış modeller, dijital ekran ile birlikte seçilerek, uygulanacak yüzeye yapılmaktadır. Böylelikle isteğinize uygun olan dikiş modelleri oluşturabilmek oldukça kolay hale gelmiştir.

Yazı tipleri ve çeşitleri

Yine bazı dikiş makinesi modelleri arasında, farklı yazı tipler ile birlikte dikiş yapabilmek mümkün olmaktadır. Yine burada da dikiş hızı ayarı yapılabilen özellikler, 30-40 farklı tip iğne pozisyonu, otomatik ip bağlama sistemi, otomatik ip kesme sistemi gibi teknik özelliklerde bulunanlar arasında.

Düğün hediyesi olabilir

Yeni evli çiftler için mükemmel modeller, düğün hediyesi olarak da tercih edilebilir. Web satış mağazamız bünyesinde, pek çok bütçeye uygun olan dikiş ve nakış makineleri, sizlerin verdiği fiyat tekliflerini satıcı bayilere ulaştırarak, en uygun fiyatlara temin etmenizi sağlamaktayız. Böylelikle artık mağaza mağaza dolaşmadan, gelinlere en güzel düğün hediyeleri verebileceksiniz. Tabi ki burada,  yer alan ürünlerde, düğme dikme programlı, özel antika dikişleri, hatasız masura takma, ayarlanır zigzag gibi imkânlarında bulunması, tüketicilerin seçimlerinde bir hayli yardımcı olabilmektedir. Tek ya da pek çok farklı stilde yazı yazma özellikleri de göze çarpan özellikler arasında.


Bir önceki yazımıza burdanulaşabilirsin.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha