Dilediğiniz An Köpüklü Bir Türk Kahvesi İçebilirsiniz Desek?

Yazar: Caner ,
Ağustos 12, 2016
Dilediğiniz An Köpüklü Bir Türk Kahvesi İçebilirsiniz Desek?

Dilediğiniz An Köpüklü Bir Türk Kahvesi İçebilirsiniz Desek?

Türk kahvesi gelenek ve göreneklerimizden gelen, kültürümüzde uzun zamandır var olan bir adettir. Özellikle kız isteme merasiminde önemli bir konuma sahiptir. Bunun haricinde geleneksel ailevi toplantılarda, buluşmalarda, oturmalarda Türk Kahvesi içilmeden kalkılmaz. Yapımı itibari ile biraz uğraş ve özen isteyen bir içecek olduğu aşikâr. Ancak teknolojiden faydalanarak bu problemi de aşabilirsiniz. Elbette teknolojiyi kullanarak.

Kahve Makineleri İmdadınıza Koşuyor!

Dilediğiniz an, şekeri köpüğü dört dörtlük kahve içebilirsiniz desek? Nasıl mı? Elbette Türk kahve makinesi ile. Arçelik, King, Premier, Korkmaz, Arzum, Homend, Fantom ve Sinbo, ülkemizde kahve makinesi satışı yapan markalar arasında yer almaktadır. Her birinin ürettiği farklı her modelin kendine özgü bir özelliği, boyutu ve fiyatı bulunmaktadır. Ödeyeceğiniz ücrete göre kahve makinenizin hacmi küçük veyahut büyük olacak; gücü az veyahut çok olacak, süt haznesi olacak veyahut olmayacak. Zira fiyat aralığını belirleyen unsurlar da makinenin sahip olduğu özellikler.

Makinelerin Nitelikleri ve Fiyat Aralığı

Kahve makinelerinde fiyat aralığı 25 lira ila 500 lira arasında değişkenlik göstermektedir. Fiyat olarak uygun modeller cezve şeklinde ve küçük olmaktadır. King, Korkmaz, Arzum, Fantom, Sinbo, Homend, Premier markaları bu tarz makineler üretmektedir. Arçelik markası fiyatı yüksek olan, makine tarzında üretim yapmaktadır. Tek hazneli ve çift hazneli olarak çift standartta üretim yapmaktadır. Arçelik’in ürettiği makinelerin hacmi 1 litre ve motor gücü 1200 Watt’tır. Süt haznesi ne yazık ki bulunmamaktadır. Süt haznesi bulunan makine Homend markasına ait. Gücü 350 Watt, hacmi 330 mililitredir. Fiyatı 100 liradan düşüktür. Pahalı modeller geniş hacme sahip, çift bölmeli Arçelik modellerine aittir. Seçtiğiniz modele göre 500 liraya kadar yükselebilmektedir.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha