Büyük organizasyonlar ve ev partileri için hazırlanın!

Yazar: Caner ,
Haziran 23, 2016
Büyük organizasyonlar ve ev partileri için hazırlanın!

Büyük organizasyonlar ve ev partileri için hazırlanın!

Havaların ısınması ve yazın gelmesi ile birlikte daha da sıklaşan yaz akşamları buluşmalarına evinizde yer açın ve farklı dekorasyon önerileri ile siz de ev partileri ve özel geceler için misafirlerinizin beğenisini kazanın. Evinizin kullanışlı ve pratik olduğu kadar dekoratif ve tarz olmasına da özen gösterin böylece sevdiklerinizle daha keyifli vakit geçirin.

Akşamüstü toplantıları için öneriler

Özellikle akşamüstlerinde yapılan yaz partileri ile kadınların ve arkadaşlarınızın beğenisini kazanarak daha keyifli vakit geçirin. Açık havanın yan sıra eğer ada mutfak adı verilen ekstra sabit bir masaya sahip ve geniş bir mutfağa sahip iseniz, mutfağınızın da balkon ya da bahçe kadar keyifli olmasını sağlayabilir, böylece yiyecek ve içecek servisi için ev içerisinde taşıma işleri ile fazladan vakit kaybetmemiş olabilirsiniz. Beyaz eşya kampanyaları sayesinde mutfağınıza renkli buzdolabı ya da bulaşık makinesi gibi tarz parçalar alarak, buluşmalar için mutfağınızı hazırlayabilirsiniz. Ayrıca teknolojinin gelişmesi ile beyaz eşyaların sunduğu hayat kolaylaştıran teknik özellikler ile daha lezzetli yemekler hazırlayabilir ve bulaşıklarınızın toparlanıp temizlenmesini daha kolay hale getirebilirsiniz. Eğer yine de tercihiniz açık havadan yana ise evinizin balkon ya da bahçesine küçük ahşap ya da ferforje sandalye ve sehpalar ile hoş bir cafe konsepti oluşturabilirsiniz. Yiyecek ve içecek servislerinizin yanında renkli peçeteler, küçük notlar ve yapay çiçekler yerleştirerek dekorasyonunuzu desteklemeyi unutmayın.

Keyifli yaz geceleri

Sevdikleriniz ile toplandığınız yaz akşamlarında eviniz için aydınlatmanın oldukça önemli olduğunu unutmayın. Daha romantik organizasyonlarda loş ışıklandırma, sarı kağıt abajurlar ya da mumlar kullanırken, kalabalık toplantılarda ise olabildiğince renkli aydınlatmalar tercih edin. Rengarenk krapon kağıtlarını tel çemberler etrafına dolayarak kendiniz bile biraz el becerisi ile yapabileceğiniz gibi hazır da alabileceğiniz renkli aydınlatmaları tavandan farklı uzunluklarda sarkıtarak eğlenceli bir ortam yaratın.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha