Dikiş Makineleri

Yazar: Caner ,
Mayıs 26, 2016
Dikiş Makineleri

Dikiş Makineleri

Eski günlerden beri sık sık gördüğümüz dikiş makinesi, yenilenen model ve farklı seçenekleri ile artık nostaljik bir alet olmaktan çıkıyor ve kendi zevkimize uygun kendimiz ve ailemiz için hem çok maliyetli hem de şık modeller tasarlamamıza olanak sağlıyor. 

Dikiş makinesi markaları

Singer hepimiz duymaya en alışık olduğu, en güvenilir dikiş makinesi markalarının başında geliyor. Yıllardır tercih edilen markaların başında gelmesi ile küçük esnaftan, annelerimize, büyük tasarımcılardan, kendi evimize her yerde görebileceğimiz Singer sağlam bir marka olmasının yanında tabi ki tek seçenek değil. Janome, Brother, Toyota, Artes, Rowel ve Changshan kolaylıkla bulabileceğiniz diğer markalardan yalnızca bazıları.

Dikiş makinesi modelleri

Eskiden pedallı modelleri daha çok tercih edilen dikiş makinelerinde artık portatiflik ve taşınabilirlik ön planda tutularak yeni tasarımlar yapılıyor ve son zamanlarda pedalsız olan modeller daha çok tercih ediliyor. Daha basit dikişler için ideal olan bu modellerde, çoklu ya da tek ip geçirilen seçenekler bulunuyor. Yalnızca kullanımda değil tasarımda da yenilenen dikiş makinesi modelleri içerisinde beyaz en çok kullanılan renk iken farklı desen ve renklere sahip dikiş makineleri de bulmak mümkün. 

Dikiş makinesi fiyatları

Dikiş makineleri kullanımınıza göre birçok farklı fiyat seçeneğine ve geniş bir fiyat aralığına sahip ürünlerden oluşuyor. Daha basit ve düz dikişlerde kullanacağınız hafif ve küçük modellerden, daha keskin tasarımlarda kullanacağınız detaylı ve kullanımı daha farklı olan ağır modellere kadar, özelliklerine, markasına, kalitesine ve yeniliğine göre dikiş makinelerinde bütçenize uygun modeli seçmek mümkün. 50 TL ye bulabileceğiniz basit kullanımınız için olan modellerden fiyatı 5000 Tl ye yükselen modeller de bulunuyor. özel zevklere sahipseniz ve daha profesyonel dikiş makineleri ile ilgileniyorsanız nostaljik tasarımlı modeller ya da kullanılabilir olan ikinci el modeller de bulunuyor ve fiyat daha da artıyor.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha