Bahçenizdeki en büyük yardımcınız

Yazar: Caner ,
Kasım 24, 2016
Bahçenizdeki en büyük yardımcınız

Bahçenizdeki en büyük yardımcınız

Bahçeli bir evde oturuyorsanız bahçenizin en önemli süsü olan çimlerin sağlıklı bir şekilde büyümesini de önemsiyor olmalısınız. Sağlıklı bir şekilde büyüyerek bahçenizi yemyeşil bir görünüme kavuşturan çimlerin bir miktar kesilmesi ve kısaltılması gerektiğinde bahçenizdeki en büyük yardımcınız şüphesiz son teknoloji ürünü çim biçme makineleri olacaktır. Yeni nesil olan bu makinelerde düşük elektrik sarfiyatı, yüksek depolama hacmi ve yüksek tork gücü özellikleri bir arada sunulmaktadır. Tüm bu özellikleri ile oldukça verimli bir hâl alan makineler arasından seçim yapmak için bazı diğer parametreleri de bilmenizde fayda var.

Bahçenize uygun makine seçimi

Bahçenizin genişliği, bahçenizde bulunan diğer aletler, kaldırımlar ya da taşlar bahçenize uygun olarak makine seçmeniz için önemli ayrıntılardır. Örnek vermek gerekirse kimi çim biçme aletlerinin baş kısmının yükseklik ayarına sahip olması özellikle taşlı arazilerde aletin bıçağını kırmadan daha rahat bir şekilde çalışabilmesi için şarttır. Bu durum göz önüne alındığında yaklaşık olarak 20 cm’den 60 cm’ye kadar ayarlanabilen baş yükseklik ayarı sizler için ideal olacaktır.

Depolama haznesinin verimi

Çimlerinizi biçerken sık sık ara verip dolan depoyu boşaltmak zorunda kalmanız işlerinizin yavaşlamasına neden olacaktır. Bunun önüne geçmek için yeni nesil bahçe makinelerinde depolama hazneleri oldukça geniş tutulmaya çalışılmaktadır. Bu noktada 30 ila 40 lt arasındaki bir hazne oldukça yeterli olacaktır. Yeni nesil ürünlerde elektrik tüketimini düşürme çalışmaları da önemli bir yer tutmaktadır. Yaklaşık olarak 1000 Watt ile 1500 Watt arasında modelleri bulunan çim biçme aletlerinde önemli olan bıçakların dönmesini sağlayan motorun tork kuvvetinin yüksek olmasıdır. Tüm bahçe aletlerinin, çim biçme aletlerinin ve diğer mekanik – elektronik aletlerin yüzlerce çeşidinin bulunduğu sitemizde 7 gün 24 saat aktif olan canlı destek hattını kullanabilir, aklınızdaki soruları cevaplandırıp uygun fiyatlı ürünlerimizi sipariş edebilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha