Son teknoloji beyaz eşyalar

Yazar: Caner ,
Kasım 10, 2016
Son teknoloji beyaz eşyalar

Son teknoloji beyaz eşyalar

Beyaz eşya dediğimizde aklımıza yüzlerce farklı model gelebilmesi mümkündür. Böylelikle günümüz teknolojisine uygun pek çok model kullanıcılara sunulurken, bunlar arasında son teknoloji sistemler kullanılan, A +++ enerji tasarrufu sunularak, en tasarruflu eşyalar olarak tercih edebilirsiniz. 

Çamaşır makinesi

İlk akla gelen beyaz eşya kampanyaları arasında elbette ki çamaşır makineleri yer alıyor. Genel olarak 5 kg yıkama kapasiteli ürünler bulunsa da artık 2016-2017 sezonları için 8-9 kg yıkama kapasiteli makineler olduğunu görmekteyiz. Otomatik program, dijital ekran, A sınıfı enerji tasarrufu, yıkadıktan sonra ise kurutma özellikleri göze çarpan teknik özellikler kapsamında yer alıyor.

Buzdolapları

Yine diğer ürünler arasında buzdolapları, en çok göze çarpanlar arasında. Eski yıllarda genel olarak tek tip ve tek kapaklı modeller kullanılmaktaydı. Fakat artık günümüzde, çift kapaklı, geniş saklama kapasiteli, büyük bir dondurucu bölme ve raflar bulunuyor. Kapaklarında ise sebil ile buz gibi su içme keyfi özelliği de unutulmaması gerekenler arasında. İsteğe göre modeller farklılık gösterirken, dondurucu bölme alt ya da üst kısımda yer alabiliyor. Hatta sebzelerin uzun süre çürümemesi için geliştirilmiş teknik özellik ve saklama kolaylığı kullanıcıların tercih sebepleri arasında yer alıyor.

Fırın, ocak ve diğerleri

Bu bahsettiğimiz ürünlerin yanı sıra yine beyaz eşya modelleri arasında, fırın, ocak, davlumbaz, kombi, klima gibi ürünlerde yer almaktadır. Günümüz teknolojisine uygun, ankastre mutfak eşyaları, şık ve modern tasarımı ile klimalar en çok kullanılan ürünler arasında. Yazın sıcağı ve kışın soğuk günlerinde yanınızda yer alacak gri ya da beyaz tasarımı ile klimalar, düşük enerji tüketimleri ile pek çok kullanıcının gözdesi olmuş durumda. Tüm bahsettiğimiz bu ürünlere web adresimiz üzerinden ulaşarak, renk ve model seçenekleri arasından seçimlerinizde yer verebilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha