Sinemanın keyfi artık evinizde çıkıyor

Yazar: Caner ,
Kasım 09, 2016
Sinemanın keyfi artık evinizde çıkıyor

Sinemanın keyfi artık evinizde çıkıyor

Sinema keyfine doyumsuz bir şekilde yaklaşan tüketiciler için bir ilk daha. En yeni teknolojiler ile dizayn edilenev sinema sistemi, birbirinden farklı model ve ürün çeşitliliği ile ihtiyaçları karşılıyor. Elbette ki bu keyfi en iyi şekilde yaşayabilmeniz için büyük ebatlara sahip olan bir televizyona ihtiyaç duyuyorsunuz öyle değil mi? Peki, görüntü kalitesi bakımından olsun, ses kalitesi bakımından olsun nasıl bir ürün tercih etmek gerekiyor?

Televizyon seçimi

Sinema keyfine bakış açısı farklı olanlar için, şüphesiz ki LED TV modelleri bir yenilik getiriyor. Büyük ebatlara sahip olan bu televizyonlar, oval ve kıvrımları ile anı yaşatabilmek üzere kullanıcılarına destek oluyor. Her ne kadar 3D görüntü özellikli televizyonlar tercih edilse de, gözlük ile film keyfini gölgelemek istemeyenler için de 4K, ULTRA HD teknolojisi destek oluyor. Televizyon seçimleri arasında bir önemli nokta da, harici HDD destekleyip desteklemediğidir. Sonuç olarak her zaman internet ağı üzerinden film izlemek mümkün olmamaktadır. Bir harici HDD ile film keyfini duraksız bir şekilde yaşamak istiyorsanız, HDD girişi, USB girişi ve bununla birlikte diz üstü bilgisayarlarınızdan görüntü aktarabilmek için HDMI girişlerine dikkat etmeniz gerekiyor.

Ses ve sinema sistemi

Şüphesiz ki, televizyon, 3D blu- ray oynatıcı sonrasında da dikkat edilecek bir husus ses sistemi. Filmin tüm anlarını gerçek gibi yaşayabilmek için, profesyonel olan ses sistemleri arasından seçimlerinizi yaparak, mekâna konumlandırmasını yapmanız gerekmektedir. Böylelikle artık sinema keyfi nasıl yaşanır sorularınıza da bir yanıt bulmuş olacaksınız.

Tüm bahsettiğimiz ev sinema sistemleri, fiyatimbu bünyesinde en yeni teknolojileri ile en uygun fiyatlar dahilinde sunulmaktadır. Gerekli detaylara, ürün detayı olarak ulaşabilir, istediğiniz ve tercih ettiğiniz ürün için tekliflerde bulunabilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha