Evinizde film keyfi

Yazar: Caner ,
Kasım 01, 2016
Evinizde film keyfi

Evinizde film keyfi

Son yıllarda elektrik, elektronik ve televizyon sektöründe yaşanan gelişimler ile birlikte birbirinden farklı model televizyon bulabilmek mümkün olmaktadır. Tüplü televizyonlardan sonra döneme bomba gibi düşen LCD TV kampanya kapsamında kullanıcılara sunulmaktadır. LED TV piyasaya çıkmadan önce oldukça rağbet gören LCD modeller, pek çok kişinin ilgisini çekmişti. Görüntü kalitesi açısından Full HD özelliği destekleyen modeller, modern ve mimarı TV kasası tasarımları ile salonlarınızın başköşesinde yerini almıştı. İşte artık sizlere tüm yeni özellikleri ile sunulan televizyonlar şunlara da yer veriyor.

LED TV modelleri

Kampanya kapsamında bulunan LCD modellerin yanı sıra, akıllı teknolojiye geçiş yapmak isteyenlerin tercihleri arasında LED TV modelleri yer almaktadır. LED TV, görüntü kalitesi açısından LCD modellerinden daha iyi olmak ile birlikte farklı teknik özellikleri de kapsamında bulundurmaktadır.

SMART

Smart özellikli olan televizyon ürünlerinde, kablosuz internet bağlantısı, kolay kullanılabilirlik, USB, SCART, HDMI gibi girişler de bulunmaktadır. Bunlar ile birlikte isteğe göre 3 boyutlu film keyfi yine bu televizyonlarda yaşanabilmektedir. Elbette ki bu durumda da modele göre pilli ya da pilsiz olan normal 3D gözlüklerde bulundurmak gerekiyor. Ki markalar, TV alırken sizlere hediye olarak bu gözlüklerden de temin edebilmektedir.

Duvara monte modeller

Salonlarınızda, oturma odalarınızda ya da misafir odalarınızda yerden tasarruf edebilmek amacı ile askı aparatları kullanılarak, duvara monte edilen oldukça geniş kapasiteli LED modeller ortama şıklık kazandırabilecektir. Böylelikle film keyfini yaşarken, mekâna da şıklık katmış ve seçimlerinizi yapmış olacaksınız. Tüm bu bahsettiğimiz modellere, beyaz eşya kampanyaları kapsamında ulaşabilmeniz günümüz rekabetinde oldukça kolay olurken, fiyat tekliklerinde bulunarak en uygun fiyatlara da ulaşarak, kendinize ve amacınıza uygun seçimlerinizi gerçekleştirebilir, yeni eşyalarınız ile tanışabilirsiniz. Bir önceki yazımızı buradan okuyabilirsin.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha