Philips Avent SCF332/01 Natural Elektrikli Göğüs Pompası Anne & Bebek


Toptan Philips Avent SCF332/01 Natural Elektrikli Göğüs Pompası Anne & Bebek fiyat teklinizi bizden alabilirsiniz.

Satın almak veya indirimli ön sipariş vermek için:
Bizimle info@fiyatimbu.com adresinden veya 0 (212) 266 57 65 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Philips Avent SCF332/01 Naturel Elektronik Göğüs Pompası



Ürünün İçeriği: 
1 adet çekim için PP Pompa, 1 adet  çekim motoru, 1 adet biberon, 1 adet kapaklı biberon emziği( doğumdan itibaren), 1 adet kapatma halkası



Daha fazla konfor, daha fazla anne sütü

Konforlu ve rahat olduğunuzda sütünüz daha kolay akar. Bu yüzden bu zamana kadarki en konforlu göğüs pompamızı yarattık: Öne eğilmeden rahatça oturun ve yumuşak masaj yastığımızın süt akışınızı nazikçe uyarmasına izin verin.

Benzersiz tasarım sayesinde daha rahat pompalama pozisyonu

    Göğüs pompasının benzersiz tasarımı dik oturduğunuzda bile sütünüzün göğsünüzden doğrudan biberona akmasını sağlar. Böylece pompalama sırasında, sütünüzün biberona akması için öne doğru eğilmenize gerek olmadan daha rahat bir şekilde oturabilirsiniz. Pompalama sırasında konforlu ve rahat şekilde oturmanız, doğal olarak sütünüzün daha kolay akmasını sağlar.


Nazik uyarma modu ve 3 pompalama ayarı sunar

    Pompa açıldığında süt akışını sağlamak için otomatik olarak nazik uyarma modunda başlatılır. Ardından, sütünüzün en rahat şekilde akması için 3 pompa ayarı arasında seçim yapın.



Rahatlatıcı etkili yumuşak masaj başlığı

    Masaj başlığımızın yeni kadifemsi dokusu, cildinizi rahatlaması ve süt akışınızın nazikçe uyarılması için rahatlatıcı etki sağlar. Pompalama sırasında, doğal süt akışı ve kanıtlanmış verimlilik için bebeğinizin emme hareketini nazik şekilde taklit eder. Yumuşak masaj başlığı, annelerin büyük bölümüne rahatça uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır. İhtiyacınıza göre, daha büyük başlık ayrı olarak bulunur (bulunurluk ülkeye göre değişiklik gösterebilir).

Doğal kavrama için Natural biberon ve biberon emziğiyle birlikte gelir

    Anne göğsüne benzeyen geniş emzik, doğal emzirmedeki gibi bir kavrama etkisi yaratır ve biberonla beslemeyi emzirmeyle birleştirmenize destek olur.

Kompakt, hafif tasarım

    Göğüs pompasının kompakt tasarımı, kolay tutma ve rahatça göğse yerleştirilmesini sağlar. Küçük ve hafif ünite sağım yaparken rahat erişim için kolayca yerleştirilebilir. Hareket halinde ve saklamada kolaylık için tüp kolayca ünitenin etrafına sarılabilir. Ayrıca hareket halinde kolayca pille kullanılabilir.
  
  
Kolayca öğrenilebilen montaj için görsel olarak kolayca eşleşen parçalar.
 
 Diğer Philips AVENT Natural besleme ürünleriyle uyumludur

    Bu göğüs pompası Klasik biberonlar ve süt saklama kapları dahil olmak üzere Philips AVENT ürün serisindeki diğer besleme ürünleriyle birlikte kullanılabilir. Philips AVENT ayrıca daha uzun süre emzirmenize yardımcı olmak ve daha rahat etmenizi sağlamak için geniş bir göğüs bakım aksesuarları yelpazesi sunar.
   
Daha az sayıdaki parça sayesinde kolay temizleme

    Daha az sayıdaki parça sayesinde kolayca temizlenir. Sütünüz hiç bir zaman tüp sistemi ve baz ünitesiyle temas etmez. Elektrikli parçalar dışındaki tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir.
    
Tek düğmeye basarak kolay kullanım

    Tek elektrikli göğüs pompası sık süt pompalayan ve zahmetsizce tek düğmeye basarak süt sağabilmeye önem veren anneler için idealdir.

Eco passport – Çevreci ürünlerimizin özelliklerine genel bakış

Philips çevreye ve topluma önem verir ve ürünlerin çevre dostu tasarımını ciddi olarak destekler.

Dijital Evet

Benzer Ürünler