Yazlık eviniz ile ilgili birkaç ipucu

Yazar: Murat ,
Temmuz 01, 2015

Yaz geldi ve çoğumuz yavaş yavaş yazlıklara akın etmeye başladık. Bu tarz yerleri keşfetmenin ilk amacı şehrin kalabalığından, havasından uzaklaşıp birazcık stres atma umududur insanların. Aşağıda yazlık evinizle ilgili birkaç ipucu bulabilirisiniz.

Tatil evlerinde en önemli şey açık renkleri kullanmanızdır. Bütün kış boyunca o kapalı renkleri gördünüz durdunuz, daha fazlasına gerek yok değil mi?

Özellikle yaz aylarının sıcağını size unutturacak ev eşyaları seçmenizde fayda var. Örneğin beyaz bir koltuk size kahverengi bir koltuktan daha ferah bir hava vereceği için sizi psikolojik olarak serin hava hissine sokacaktır.

Evinizde ahşap eşya bulundurmamaya bakın, eviniz rahat yıkanabilir olsun. Kilimleriniz kolay kaldırılıp tekrar serilebilir olmalı ki temizlik konusunda size sorun çıkartmasın. Az ama öz eşyalar kullanın. Örneğin televizyon üniteniz en az 4-5 dolaplı olsun ki rahatça bir şeyler yerleştirebilesiniz.

Buzdolabı seçimine dikkat etmeniz gerekir, ve sıcakların etkisiyle yiyeceklerinizi daha iyi muhafaza etmek için iyi bir marka seçebilirsiniz.

Yazın avantajları olduğu gibi daz avantajlarında var. Bununda en büyük nedeni sıcaklarda terlemenin etkisiyle çok fazla temiz kıyafete ihtiyaç olacaktır. Yazlık evleriniz için tabi, özellikle çocuklarınız da varsa çamaşır makinesi büyük ihtiyaç.

Kendinizi daha çok yaz psikolojisine sokmak istiyorsanız da evinizde denizcilikle ilgili ürünleri kullanabilirsiniz. Örneğin duvara bir cankurtaran simidi vb. şeyler.

Unutmayın balkonunuz çok küçükse bile çıkıp doğal oksijen almanızı sağlayan tek yerdir. Böyle bir yeri ne kadar güzel tutarsanız size geri dönüşü o kadar iyi olur.

Umarım yazlık evinizle ilgili verdiğimiz birkaç ipucu işinize yarar.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha